Gratis verzending vanaf € 50 naar NL en € 65 naar BE
Retourneren binnen 14 dagen
menu button

Betaling, verzending en retournering

Betaling

Na het plaatsen van je bestelling kan je kiezen uit een aantal betaalmethodes:

  • iDeal (Nederland)
  • Bancontact (België)
  • Paypal
  • Credit/Debit card (Mastercard, Visa, American Express)
  • Bankoverschrijving

Bankoverschrijving

Het is mogelijk te betalen door geld over te schrijven naar onze bankrekening. Vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden! Hou er rekening mee dat een bankoverschrijving een aantal dagen kan duren, afhankelijk van je bank en de dag van de week. Als we je betaling niet binnen 1 week hebben ontvangen, zullen we je bestelling annuleren.

Bankrekening:
Rekeninghouder: Phixi
IBAN: NL54INGB0005600216
BIC: INGBNL2A

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Bestellingen worden binnen 24 uur na ontvangen van de betaling verzonden op werkdagen. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat van de bestelling en verschillen per land. Sieraden en andere kleine artikelen worden verzonden in een brievenbusdoos in het geval dat ze door de brievenbus passen. Grotere artikelen worden als een pakket verzonden. Als je de bestelling wilt kunnen traceren, dan is dat mogelijk door te kiezen voor verzending met een Track & Trace code. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestigingsemail, eventueel met een link naar de Track & Trace pagina.

Verzendkosten

NLNederland
BEBelgië
EUR1Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Zweden
EUR2Bulgarije, Cyprus, Tsjechië, Estland, Finland, Griekenland, Kroatië, Ireland, Letland, Litouwen, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije
 BrievenbusdoosPakket (met T&T)Gratis verzending vanaf
NL€ 2.95€ 4.95€ 50.00
BE€ 7.95€ 65.00
EUR1€ 8.95€ 12.95N/A
EUR2€ 11.95€ 19.95N/A

Retournering

Als je niet tevreden bent met je bestelling, dan kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. We vragen je ons retourformulier in te vullen en deze mee te sturen met de retourzending. Dit maakt het verwerken van de retourzending makkelijker en sneller. De artikelen die worden geretourneerd moeten in goede staat verkeren en in de oorspronkelijke verpakking worden verstuurd. Als de hele bestelling wordt geretourneerd, dan vergoeden wij zowel het aankoopbedrag als de oorspronkelijke verzendkosten. In het geval dat je enkel een deel van de bestelling terugstuurt, vergoeden wij enkel het aankoopbedrag van de geretourneerde producten. In alle gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de kosten hiervan.

Retouradres:
PHIXI
Bramentuin 4
3078 TC  Rotterdam
Nederland