Phixi Vintage

SHOP KLEDING

Betaling, verzending en retournering

Betaling

Na het plaatsen van je bestelling kan je kiezen tussen de volgende betaalmethodes: iDeal, Bancontact, creditcard/debitcard, PayPal en bankoverschrijving.

iDeal

Voor klanten met een Nederlandse bankrekening is het mogelijk om te betalen met iDeal. Wij ontvangen je betaling onmiddellijk en zo kan de bestelling het snelst verwerkt worden.

Bancontact

Voor klanten met een Belgische bankrekening is het mogelijk om te betalen met Bancontact. Wij ontvangen je betaling onmiddellijk en zo kan de bestelling het snelst verwerkt worden.

Creditcard / debitcard

Het is mogelijk te betalen met een credit- of debitcard. We accepteren MasterCard, Visa, Maestro en V Pay. We ontvangen je betaling onmiddelijk.

PayPal

Het is mogelijk om te betalen met Paypal. Dit kan zowel met een Paypal account als met een creditcard zonder Paypal account. Ook hierbij ontvangen we je betaling direct.

Bankoverschrijving

Het is ook mogelijk te betalen door geld over te schrijven naar onze bankrekening. Vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden! Hou er rekening mee dat een bankoverschrijving een aantal dagen kan duren, afhankelijk van je bank en de dag van de week. Als we je betaling niet binnen 4 dagen hebben ontvangen, dan zullen we de bestelling annuleren.

Bankrekening:
Rekeninghouder: Phixi
IBAN: NL54 INGB 0005 6002 16
BIC: INGBNL2A

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL. Bestellingen worden binnen 24 uur na ontvangen van de betaling verzonden op werkdagen. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat van de bestelling en verschillen per land. Sieraden en andere kleine artikelen worden verzonden in een envelop of brievenbusdoos in het geval dat ze door de brievenbus passen. Grotere artikelen worden als een pakket verzonden. Als je de bestelling wilt kunnen traceren, dan is dat mogelijk door te kiezen voor verzending met een Track & Trace code. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestigingsemail, eventueel met een link naar de Track & Trace pagina.

Verzendkosten

NLNederland
BEBelgië
EUR1Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koningkrijk, Zweden
EUR2Bulgarije, Cyprus, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Tsjechië
EUR3Albanië, Bosnië en Herzegovina, Kosovo, Macedonië, Montenegro, Noorwegen, Servië, Zwitserland
WORLDAlle andere landen
 EnvelopPakket (met T&T)Gratis verzending vanaf
NL€2.95€4.95€50.00
BEN/A€5.95€75.00
EUR1€6.95€11.95N/A
EUR2€6.95€16.95N/A
EUR3€6.95€22.95N/A
WORLD€6.95€22.95N/A

Retournering

Als je niet tevreden bent met je bestelling, dan kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. We vragen je ons retourformulier in te vullen en deze mee te sturen met de retourzending. Dit maakt het verwerken van de retourzending makkelijker en sneller. De artikelen die worden geretourneerd moeten in goede staat verkeren en in de oorspronkelijke verpakking worden verstuurd. Als de hele bestelling wordt geretourneerd, dan vergoeden wij zowel het aankoopbedrag als de oorspronkelijke verzendkosten. In het geval dat je enkel een deel van de bestelling terugstuurt, vergoeden wij enkel het aankoopbedrag van de geretourneerde producten. In alle gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de kosten hiervan.

Retouradres:
PHIXI
Bramentuin 4
3078 TC  Rotterdam
Nederland